PretNet Services

PretNet Services is een bedrijf van de sociale economie actief in het kader van dienstencheques, goedgekeurd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest als plaatselijke initiatieven voor de ontwikkeling van de werkgelegenheid (PIOW).

pretnet_icones_3

Wie zijn wij?

PretNet Services werd opgericht in 2005, via een partnerschap tussen het plaatselijke werk gelegenheid agentschap (PWA) en de Locale Missie van Vorst..

Onze missie

Onze missie is om het creëren van duurzame jobs en kwaliteitsdiensten, tijdens het aanbieden van huishoudhulp en strijkdiensten voor particulieren en het Brusselse Gewest.

De PWA is een non-profit vereniging brengt mensen samen die op vrijwillige basis aan de Lokale Instanties voor de Werkgelegenheid, bedrijven dienstencheques (sectie sui generis) en corporate TS niet-voor-winst

De prioriteit is gericht op een economische activiteit met een non-profit doel, en wend zich tot de diensten aan de Gemeenschap voor verbetering van de sociale samenhang en kwaliteit van leven.

Peildatum

12 oktober 2009

formalisering van het platform en de goedkeuring aan de Code van gedrag.

12 oktober 2011

Sinds 12 oktober 2011, elk jaar op deze datum, eren we de huishoudhulpen. dit is de gelegenheid Manneken Pis, een meid kostuum aan .

Contact

Vous pouvez nous envoyer un e-mail et nous vous contacterons au plus vite. U kunt ons een e-mail sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0